۹ اردیبهشت ۱۴۰۵، ۱۲:۲۲

جشن تکلیف ۳۵۰ دانش آموز در مشهد برگزار شد

جشن تکلیف ۳۵۰ دانش آموز در مشهد برگزار شد

مشهد- مسئول هیئت دخترانه طوبی گفت: همزمان با ایام دهه مبارک کرامت جشن تکلیف ۳۵۰ دانش آموز در مشهد برگزار شد.

سیده مهناز امیری در گفتگو با خبرنگار مهر اظهار کرد: امسال به دلیل شرایط موجود، نتوانستیم جشن همیشگی نیمه‌ماه رمضان را برگزار کنیم. اما با توجه به ایام کرامت و ولادت امام رضا (ع)، تصمیم گرفتیم مراسم جشن تکلیف دختران را در قالب یک جشن مقاومتی برگزار کنیم.

مسئول هیئت دخترانه طوبی افزود: در این مراسم حدود ۳۵۰ دانش‌آموز از مدارس مختلف حضور داشتند و برنامه با استقبال خوبی همراه شد.

وی با اشاره به بخش ویژه برنامه گفت: یکی از مهمانان ما دختر شهید دوست‌محمدی بود که امسال به سن تکلیف رسیده بود. هنگام ورود، دانش‌آموزان مسیری برای او باز کردند، برف شادی ریخته شد و هدیه‌ای به رسم یادبود تقدیمش کردیم.

امیری افزود: گروه سرود دانش‌آموزی اجرای همخوانی داشتند و بنرهای مرتبط با جشن تکلیف در محل نصب شده بود. همچنین عمو جعفری برای بچه‌ها احکام سن تکلیف را بیان کرد.

مسئول هیئت دخترانه طوبی گفت: هنگام ورود بچه‌ها، تصاویر شهدای منا روی لباسشان نصب شد تا هر دانش‌آموز برنامه‌اش را به نیت یکی از شهدا تقدیم کند.

کد مطلب 6814962

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha